Kazáncsere és fűtéskorszerűsítés

 

Az energiahatékonyság és a költségcsökkentés első lépése nem a hőszigetelés elkészítése, hanem a fűtésrendszer megfelelő kialakítása és finomhangolása. Az épületgépészet terén nyújtott szolgáltatásaink között kiemelt helyen szerepel a kazáncsere, amelynek segítségével jelentős összegeket takaríthat meg. Az elmúlt időszakban több pályázatot is írtak ki fűtéskorszerűsítésre, de kifejezetten kazáncserére is igényelhettek vissza nem térítendő támogatást.

Épületgépészeti cégünk a kazán cseréjével járó összes munkafolyamatot elvégzi, beleértve a gáz-, a víz- és az égéstermék oldali feladatokat. A korszerűsítés támogatás nélkül is megtérül, hiszen egy elavult kazán hatásfoka egyes esetekben 25-30%-kal is kisebb lehet, mint egy modern típusé. A felújítással jelentősen, akár ötödével is csökkenthető az energiafelhasználás, így az erre fordított kiadás is.

 

Mikor lehet szükséges a fűtésrendszer felülvizsgálata?


Ha úgy érzi, túl sokat fizet a fűtésért, mindenképpen keressen minket! Érdemes épületgépész szakembereinkhez fordulnia, amennyiben a fűtésrendszer nem megfelelően szabályozható, például csak egyetlen, központi termosztát található az ingatlanban. Lakásfelújítás részeként sem árt elvégeztetni az épületgépészeti felülvizsgálatot, hiszen ilyenkor is fény derülhet a rendszer épületgépészeti hibáira vagy hiányosságaira. Ráadásul az esetleges módosításokat így egy füst alatt elvégeztetheti a felújítással.

 

Teljes körű fűtéskorszerűsítés


A hatékony épületgépészet megköveteli a rendszerszemléletet. Cégünk a fűtésrendszer tervezése és kivitelezése, illetve felújítása során gondosan odafigyel a részletekre. Mivel épületgépészként nagy gyakorlatra tettünk szert a kéménybélelés, a vízellátás és a klímaszerelés terén is, így pontosan tudjuk, mely szempontokat kell figyelembe vennünk a tervezés során ahhoz, hogy a fűtésrendszer szervesen kapcsolódjon és tökéletesen illeszkedjen az épülethez és az abban élők, illetve dolgozók igényeihez. Ez a látásmód jellemző szolgáltatásunk egészére. A kazáncsere alkalmával nemcsak a tervezést és a kivitelezést végezzük el, hanem az ügyintézést is átvállaljuk ügyfeleinktől.
 

 

Kazáncsere és fűtéskorszerűsítés